Betaling, verzending, levering & retour1. Betalen

Je kan eenvoudig, snel en veilig betalen via:

  • Bancontact
  • PayPal
  • Creditcard (VISA/Mastercard)
  • ApplePay

2. Verzending

 

  • Bpost of DPD levering: €6,65 - Wij verzenden je pakje naar het opgegeven leveringsadres. De leveringen gebeuren van maandag tot en met vrijdag.
  • Click&Collect: het pakketje ophalen bij Babette.? Kom langs tijdens de openingsuren van de winkel. Ons adres: Albert I Laan 75, 8670 Oostduinkerke.


3. Levering

Zodra je pakje bij ons vertrekt wordt het de werkdag nadien geleverd. 

Wat als ik niet thuis ben op het moment van levering?

Geen zorgen! Je pakket wordt naar een Pickup parcelshop in je buurt gebracht. Op deze manier heb je jouw pakketje snel in je bezit en bepaal je zelf wanneer je het binnen de 7 werkdagen ophaalt.

Mijn pakket werd beschadigd geleverd, wat nu?

Bezorg ons uiterlijk binnen de 3 dagen na levering een foto van het label op de doos, de binnenkant van de doos en de beschadigde inhoud via [email protected]. Dit hebben we nodig om een claim op te starten. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk voor een oplossing te zorgen.


4. Retourneren

Als je goederen bij ons koopt, heb je gedurende 14 dagen de mogelijkheid om het product terug te sturen. Het bedrag voor het terugsturen van de goederen betaal je zelf. Binnen de 14 dagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben betalen we je de aankoopprijs van de goederen terug. Je kan er ook steeds voor opteren om een voucher te ontvangen voor de waarde van het aankoopbedrag, die je kan gebruiken bij een eerstvolgende aankoop.

Als je goederen terugstuurt, moet dit steeds gebeuren samen met de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en product verpakking en rekening houdende met onze retour instructies. Speciaal op jouw aanvraag bestelde of maat gemaakte producten, ondergoed en andere verzorgingsproducten kunnen om hygiënische redenen enkel worden teruggestuurd bij intacte ongeopende verpakking. Gedragen, bevuilde, berookte, gewassen, beschadigde of herstelde goederen kunnen nooit teruggestuurd worden.

Om je herroepingsrecht snel en correct uit te oefenen, vragen wij steeds om ons te contacteren via [email protected]. Je kunt dan zelf een label aankopen via Bpost om de retour terug te sturen of je kan de goederen die je wenst te retourneren zelf binnen brengen bij Babette.. Wij sturen jou per mail een ontvangstbevestiging van zodra we de retouraanvraag hebben verwerkt.

Hoe ga je te werk:

  1. Meldt je retour aan via [email protected]
  2. Print je label, plak het op de doos en stuur het product ongebruikt terug in de originele verpakking met vermelding van je naam en ordernummer (voorbeeld #985678) via Bpost of DPD Pick-up Parcelshop.
  3. Bij ontvangst sturen we je een gift card voor de waarde van het product of zorgen we voor de terugbetaling.

Je kunt goederen die je wenst te retourneren ook steeds tijdens de openingsuren van de winkel terugbrengen. 

Love, 

Babette.